fredag 7 mars 2014

Hudvårdsprodukterna Alpnaering / Swissform

När jag började sälja Alpnaering 1997 så fanns det inga hudvårdsprodukter alls, de introducerades först 2006 i Sverige, i samma veva som jag avslutade mitt återförsäljarskap. Så för mig var detta helt nytt och spännande nu när jag började igen.

Satte genast igång med att plocka bort det jag använder idag. Anledningen? Jo, ska jag kunna ge en rättvis värdering av produkterna så skall jag ju också använda dem fullt ut.
Jag kan säga att jag är jättenöjd med dem och använder produkterna dagligen. 
Jag var inte missnöjd med det jag använde tidigare, MEN nu har jag valt att använda Swissform då de är ekologiska och det var inte de produkter som jag tidigare använde. Samt att priserna är mer humana för min ekonomi än tidigare.

Jag använder mig av ansiktsvården och kroppsvården. Ännu har jag några produkter att testa, och det kommer. Alla "huskursprodukter" som jag kallar dem, har jag också inhandlat nu för att testa mig fram. Då menar jag dessa krämer för diverse åkommor. Har redan funnit en favorit då jag själv får så lätt blåmärken, och det är Arnica. 

Så Swissforms produkter får stå kvar i mitt badrumsskåp. Rekommenderar alla att testa.

/Veronica



Från hemsidan:

Naturliga hudvårdsprodukter från Swissform

Naturliga hudvårdsprodukter från Swissform  
Swissform är Alpnaerings naturliga hudvårdsprodukter som baseras på värdefulla örter och växtextrakt med naturlighet och kvalitet som grundtanke. Tillverkningen sker med standardiserade extrakt och 100% rena eteriska oljor.
Swissforms produkter testas inte på djur och vi använder enbart ingredienser som uppfyller miljökraven.
Med Garanti
Swissform lämnar en unik ”nöjd- kund-garanti” på alla produkter. Det innebär att du som kund får en ny produkt om du av någon anledning inte skulle vara nöjd. Garantin gäller inom två månader efter köp.

1 kommentar: