måndag 24 augusti 2015

Kronärtskocka och IBS



Känner du dig uppblåst och gasig? Ibland hård i magen och ibland racer-mage? Får du ofta kramper efter att du ätit?

Så många som omkring 200.000 svenska lider av de här problemen så pass att de söker läkare. De här symptomen brukar samlas inom diagnosen Colon Irritable eller IBS. Det är en tarmfunktionsstörninng som det idag inte finns några effektiva läkemedel för. Däremot har det under hundratals år funnits läkeväxter som hjälper till att normalisera matsmältningen och främjar en god tarmverksamhet. Även om kunskapen försvunnit till stor del i Sverige, så är det en vanlig behandling i övriga Europa.

Våra kronärtskocksprodukter innehåller just de här viktiga läkeväxterna och kan göra en enorm skillnad på IBS.

Många av oss använder de här produkterna som "brandsläckare". Dvs vi tar en hutt av drinken eller ett par kapslar lite då och då när det är som värst. Det fungerar så klart, men för att komma till rätta med problemen och få hjälp på längre sikt ska du ta båda produkterna som en kur! Om du har haft problem i flera år. så är det kanske inte så konstigt att du behöver ägnaett par veckor ät att få kroppen i balans igen?

Gör så här:
Ta ett par matskedar av drinken till frukost och till kvällsmat. Däre emellan äter du 3-6 kronärtskockskapslar under dagen. Kör den här kuren noggrant i tre till sex veckor beroende på hur stora problem du har. På så sätt hjälper du kroppen till självhjälp. Din matsmältning kommer att fungera bättre, toalettbesöken stabiliseras, gaser och uppkördhet förhinddras och kramperna släpper.

De här örterna är enromt väl beprövade mot just den här typen av problem, så ta chansen att hjälpa dig själv till en bättre maghälsa (och i många fall däremed ett bättre liv!)





Källa: Alpnaering Sweden AB Produktpärm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar