måndag 24 augusti 2015

Augustis Hälsa


Kronärtskockskapsel 189:- (ord. 229:-)

Har du ätit och druckit lite för mycket av det goda i sommar? Med kronärtskockskapslar ökar du förbränningen, får igång magen och gör en mild utrensning på en belastad lever. Ta 2-3 kapslar vid varje måltid, effekten känns nästan omedelbart.

Återkommande besvär med magen såsom gasighet, uppkördhet eller kramper? Då har man mycket att vinna på att göra en hel kronärtskockskur.

Alpnaerings Kronärtskockskapslar är rika på bitterämnen som stimulerar hela matsmältningsapparaten. De är berikade med tre B-vitaminer som har betydelse för ämnesomsättningen och innehåller tre örter som lindrar uppkördhet och motverkar gasbildning.




Dubbelpack NahroDerm 339:- (ord. 418:-)

Förläng solbrännan och få en smidig och mjuk hud ända in på hösten. Nu är det en perfekt tid att äta NahroDerm, din bruna hudton håller sig jämn och fin länge med hjälp av betakaroten.

Alpnaerings NahroDerm är ett kosttillskott full med vitaminer och antioxidanter för en frisk och spänstig hud. De bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress från tex solens strålar och förbereder huden för solning. Hjälper också till att bevara din solbränna.

* betakarotin, vitamin E och selen är alla effektiva antioxidanter som skyddar mot fria radikaler
* stärker huden och skyddar mot solskador
* selen håller huden mjuk och elastisk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar