måndag 7 september 2015

Här kommer september


Från 1 september så har vi ett nytt startpaket för alla som är intresserade av att börja jobba med alpnaering och enbart är intresserade av Hudvårdsdelen. Och vi kommer även att fortsätta med att Du som ny åf har möjligheten till GRATIS startpaket. Även det från 1 september. Låter det intressant så kontakta mig, så träffas vi för ett förutsättningslöst möte och jag berättar mer. Jag söker fler åf i Söderhamnsområdet samt här i Uppland och ut mot Norrtäljetrakten.

Den nya kampanjen då? Många av mina favoriter. Ett litet axplock

Parsillade 169:- (ord 199:-)
Kryddan som inget kök skulle behöva vara utan. Smak av lök, vitlök och persilja. Gott till ALLT!

Ligloss duo 159:- (ord 218:-)
Vård och färg i ett. Dessa söta och även välgörande lipgloss som är lätta att ta med sig i fickan. Nu behöver du inte välja färg, utan köper dig ett av vardera.

Intensive Serum 279:- (ord 339:-)
Ett serum är ett måste i den dagliga hudvården för att bevara både spänsten och förebygga rynkor. Serumet tränger djupt ner i hudlagren samtidigt som det tar med de aktiva ingredienserna.
Intensive Eye Cream 139:- (ord 169:-)
För att förebygga rynkor och påsar under ögonen är det viktigt att använda en produkt som är speciellt anpassad för den tunna och känsliga huden runt ögonen. Intensive Eye Cream är en lyxig ögoncreme med flera aktiva ingredienser som motverkar både påsar under ögonen och rynkor.

Ginseng-Ginko Caps 139:- (ord 169:-)
Håll hjärnan alert!
ginseng är en uppskattad växt som har använts i tusentals år. Ginseng kan bidra till immunsystemets normala funktion, minska trötthet och utmattning samt bidra till en normal kognitiv funktion. Ginkgo biloba kan hjälpa mot minnesbesvär, koncentrationssvårigheter, yrsel, öronsusningar och trötthetskänsla.

Du vet väl att vi har en fin receptbok för bara 40:-? Bara tjoa till om du är intresserad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar